Om oss

Jag är en fotograf, videograf, journalist, webbutvecklare och grafisk produktionsledare baserad i Åmål och Trollhättan. Jag är intresserad av kultur och balanserar uppdragsskrivning och fotografering med oberoende dokumentära projekt som involverar musikscenen, konst, litteratur och film.

Föreningstjänst i Trollhättan
Föreningstjänst i Trollhättan startade 2009 som företag efter att varit hobbyverksamhet sedan 1996 då vi började bygga våra egna webbshoppar. Vid starten hade företaget namnet Signs FrilansReklam och lokalen låg i Tösse, Åmåls kommun. Verksamheten var då enbart inriktad på tryck och webbsides produktion. 2011 flyttade verksamheten till  Vargön, Vänersborgs kommun för att komma närmare det som då hade blivit huvudverksamheten under namnet Föreningstjänst i Trollhättan och som gjorde arbeten uteslutande för Föreningstjänst i Vänersborg.

Signs.nu
Sings.nu är den sida som används för vårt arbete inom webb, foto och video. Vi är här ett etablerat namn och har bland annat haft sedan 2010 Crashdïet och Diet Records som samarbetspartners. I detta arbete har vi tillsammans med dem hjälpt till med att utveckla deras hemsida och butik för att få anpassade moduler som passar för dem och deras satsningar. Här har de själva goda kunskaper. Men när det där lilla extra saknas då har vi suttit ner och tillsammans skapat detta.